GoGetSocial - Social Media Bureau - Social Media Management

Social Media Adverteren

Social media adverteren is van enorme waarde voor je organisatie. Platforms zoals Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat en LinkedIn hebben enorm veel gebruikers waaronder jouw doelgroep zich ook bevindt. Advertenties bieden je dan geweldige mogelijkheden om hen te bereiken en je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen.

De specialisten van GoGetSocial beschikken over de juiste ervaring en de nieuwste kennis en vaardigheden om jouw merk bij je doelgroep op te laten vallen. We ontwikkelen doelgerichte campagnes, advertenties en creëren boeiende content waarmee we jouw organisatie helpen groeien via social media.

  • Ervaren specialisten
  • Effectieve social media advertenties
  • Creatieve campagnes
  • Voor kleine en grote budgetten
  • Duidelijk inzicht in resultaten
  • Analyse, rapportage en optimalisatie

Social Media Specialisten

Waarom zou je voor ons kiezen? Omdat we de juiste mix van kennis, ervaring, passie en betrokkenheid in huis om jou te helpen je marketingdoelstellingen te realiseren met social media.

50+

Kleine en grote klanten

25+

Jaren ervaring samen

600%

Geregelde Return On Advertising Spend

NL

Social Media ondersteuning in heel Nederland

Afbeelding social media management

Social Media

Social Media Adverteren

Sociale media advertising met een duidelijke strategie, planning, identificatie en targeting van de juiste doelgroep op de juiste manier, creatieve content, analyse en rapportage van resultaten en optimalisatie van campagnes aan de hand van de resultaten.

Afbeelding social media management

Social Media

Adverteren op Facebook

Elke dag logt jouw doelgroep in op Facebook. Onze specialisten maximaliseren het resultaat van jouw advertentiebudget en helpen je bij pagina likes, de zichtbaarheid van je merk, leads, inschrijvingen, sollicitaties en meer.

Afbeelding social media management

Social Media

Adverteren op Instagram

Wil je adverteren op Instagram? Onze ervaring stelt ons in staat de beste resultaten te behalen voor jouw account. Instagram advertising is aantrekkelijker dan ooit.

Afbeelding social media management

Social Media

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is de baas als het gaat om business-to-business marketing op sociale media. Adverteren op LinkedIn is een geweldige manier om de belangrijkste personen in jouw doelgroep te bereiken.

Afbeelding social media management

Social Media

Adverteren op TikTok

Adverteren op TikTok biedt je de kans om een jong en betrokken publiek te bereiken met creatieve videocontent. Vergroot je merkbekendheid en stimuleer de betrokkenheid van je doelgroep bij je merk.

Afbeelding social media management

Social Media

Adverteren op Snapchat

Adverteren op Snapchat biedt je de kracht van korte, pakkende Snaps en augmented reality-filters. Hiermee kan je jouw merk laten opvallen bij een jeugdige doelgroep. Ga voor aandacht en betrokkenheid van je doelgroep op Snapchat.

GoGetSocial Team

Het kiezen van de juiste, betrouwbare social media partner is een belangrijke beslissing. Maak kennis met ons team!

Onze kennis, vaardigheden, kwalificaties, ervaringen en eigenaardigheden maken ons tot wie we zijn. We werken samen met een netwerk van vakspecialisten.

Elke klant heeft een vast aanspreekpunt die jou en jouw bedrijf kent en je organisatie ontzorgt.

Kylie

Kylie

Design
Teun

Teun

Eigenaar, strategie, content creatie
Romée

Romée

Strategie, content creatie
Kylie

Kylie

Design
Teun

Teun

Eigenaar, strategie, content creatie
Romée

Romée

Strategie, content creatie

Gogetsoci al Reviews

Logo BMX

“Lorem Ipsum is simply dummy text of the print ing and typese tting us orem Ipsum has been lorem beenthe standar ddummy. lorem beenthe standar ddummy.”

Logo BMX

“ Etiam leo metus, accumsan vitae consectetur non, tristique sit amet odio. Mauris sollicitudin fermentum sollicitudin. Nunc in sapien eget nisi tempor vulputate. ”

Logo BMX

“ Praesent ac ex justo. Nunc at sem urna. Aenean dapibus lectus nec est condimentum, id posuere elit dignissim. In hac habitasse platea dictumst. ”