Social Media Uitbesteden - GoGetSocial

Social Media Uitbesteden

Je wilt social media inzetten om je doelgroep succesvol te bereiken, maar het ontbreekt je aan de tijd, de creativiteit en/of de kennis om dit écht goed van de grond te krijgen. Dan is het tijd voor: social media uitbesteden.

  • Duidelijke social media strategie
  • Creatieve content
  • Discipline en consistentie
  • Zorgvuldige analyses en rapportages, op een duidelijke manier

Social Media Specialisten

Waarom zou je voor ons kiezen? Omdat we de juiste mix van kennis, ervaring, passie en betrokkenheid in huis om jou te helpen je marketingdoelstellingen te realiseren met social media.

50+

Kleine en grote klanten

25+

Jaren ervaring samen

600%

Return On Advertising Spend

NL

Social media ondersteuning in heel Nederland

Hoe werkt Social Media Uitbesteden?

Afbeelding social media management

Social Media Uitbesteden

1. Kennismaken en Intake

Een uitgebreide kennismaking met elkaar. Jij leert je eigen social media manager kennen en wij leren jouw organisatie kennen. We leggen de basis voor de social media strategie en alle prachtige dingen die daaruit voortkomen.

Afbeelding social media management

Social Media Uitbesteden

2. Content Creatie

Staat de strategie? Dan zorgt jouw eigen social media manager ervoor dat je kanalen er geweldig uitzien, ontwikkelen we creatieve content volgens een contentplan en plaatsen we wekelijks berichten op jouw social media kanalen. Natuurlijk pas na jouw goedkeuring en precies op de juiste momenten, waarop we de meeste betrokkenheid van je doelgroep kunnen verwachten.

We maken gebruik van een planningtool waarin je precies ziet welke berichten er gepland staan, waarin je opmerkingen kunt maken en goedkeuring kunt geven. Fijn, je hoeft het niet meer zelf te doen, maar hebt wel de controle.

Afbeelding social media management

Social Media Uitbesteden

3. Wekelijks contact en Monitoring

Je hebt wekelijks contact met je social media manager. Zo missen we geen actualiteiten en kunnen we snel en flexibel handelen. Daarnaast kan het bijhouden van inkomende berichten en opmerkingen best tijdrovend zijn. In overleg monitoren we dit en handelen we reacties af, zodat je klanten nooit lang hoeven te wachten. Is er meer nodig? Dan seinen we je op tijd in.

Afbeelding social media management

Social Media Uitbesteden

4. Analyse, Rapportage en Optimalisatie

Natuurlijk analyseren we de resultaten van alle inspanningen. Maandelijks bespreken we samen een rapportage. Deze rapportage geeft je een duidelijk inzicht in de belangrijkste statistieken voor jouw organisatie, of dat nu de groei van volgers, betrokkenheid, klikken naar je website of wat dan ook is.

Bekijk bijvoorbeeld welke posts het beste hebben gepresteerd, uitgesplitst naar vertoningen en betrokkenheidspercentage. Wat voor type post was dat? En wat kunnen we daarvan leren? Aan de hand van deze data kunnen we jouw social media berichten nog beter maken.

Gogetsocial Team

Het kiezen van de juiste, betrouwbare social media partner is een belangrijke beslissing. Maak kennis met ons team!

Onze kennis, vaardigheden, kwalificaties, ervaringen en eigenaardigheden maken ons tot wie we zijn. We werken samen met een netwerk van vakspecialisten.

Elke klant heeft een vast aanspreekpunt die jou en jouw bedrijf kent en je organisatie ontzorgt.

Teun

Teun

Eigenaar, strategie
Romée

Romée

Strategie, content creatie
Kylie

Kylie

Design, content creatie
Teun

Teun

Eigenaar, strategie
Romée

Romée

Strategie, content creatie
Kylie

Kylie

Design, content creatie