Social Media Bureau Lelystad - GoGetSocial

Social Media Bureau Lelystad

  • Een resultaatgericht plan, gebaseerd op jouw doelstellingen en behoeften
  • Je eigen social media manager
  • Creatieve content
  • Elke week nieuwe posts
  • Een vast bedrag per maand

Social Media Marketing Lelystad

Social Media Bureau Lelystad – Wij zijn jouw Social Media Partner. We weten precies wat mensen beweegt op social media, hoe we ze kunnen bereiken en omzetten in betrokken klanten en merkambassadeurs voor jouw organisatie. Als social mediapartner helpen we onze opdrachtgevers met social media marketing, social media strategie, creatieve contentproductie en adverteren op social media zoals Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.

Is jouw bedrijf gevestigd in Lelystad? Dan staan wij klaar om jouw organisatie verder te helpen op social media.

Onze teamleden zijn stuk voor stuk experts op het gebied van social media en online marketing en staan klaar om kennis en ervaring voor jouw bedrijf in te zetten. Verlang je naar professioneel advies en een persoonlijke benadering die echt het verschil maakt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Social Media Specialisten

Wíj helpen organisaties bij het bereiken van hun digitale marketingdoelstellingen door hen te ontzorgen op het gebied van social media marketing.

50+

Kleine en grote klanten

25+

Jaren ervaring samen

600%

Geregelde Return On Advertising Spend

NL

Social Media ondersteuning in heel Nederland

Afbeelding social media management

Social Media

Management

Sociale media beheer met een duidelijke strategie, creatieve content, discipline en consistentie. Zorgvuldig gemeten en gerapporteerd op een eenvoudig te begrijpen manier.

Afbeelding social media management

Social Media

Content Creatie

De juiste contentstrategie is key voor de betrokkenheid van je doelgroep bij je sociale media kanalen. Of het nu gaat om video’s, geanimeerde afbeeldingen of
blogposts die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), als social media bureau fiksen we het voor je.

Afbeelding social media management

Social Media

Facebook Advertising

Elke dag logt jouw doelgroep in op Facebook. Onze specialisten maximaliseren het resultaat van jouw advertentiebudget en helpen je bij pagina likes, de zichtbaarheid van je merk, leads, inschrijvingen, sollicitaties en meer.

Afbeelding social media management

Social Media

Instagram Advertising

Wil je adverteren op Instagram? Onze ervaring stelt ons in staat de beste resultaten te behalen voor jouw account. Instagram advertising is aantrekkelijker dan ooit.

Afbeelding social media management

Social Media

LinkedIn Advertising

LinkedIn is de baas als het gaat om business-to-business marketing op sociale media. Adverteren op LinkedIn is een geweldige manier om de belangrijkste personen in jouw doelgroep te bereiken.

GoGetSocial Team Lelystad

Het kiezen van de juiste, betrouwbare social media partner is een belangrijke beslissing. Het is dan ook fijn als die in de buurt zit. Maak kennis met ons team in Lelystad!

Onze kennis, vaardigheden, kwalificaties, ervaringen en eigenaardigheden maken ons tot wie we zijn. We werken samen met een netwerk van vakspecialisten. Ga je aan hen je social media uitbesteden, dan kan je resultaten verwachten.

Als klant heb je een vast aanspreekpunt die jou en jouw bedrijf kent en je organisatie ontzorgt.

Kylie

Kylie

Design
Teun

Teun

Eigenaar, strategie, content creatie
Romée

Romée

Strategie, content creatie
Kylie

Kylie

Design
Teun

Teun

Eigenaar, strategie, content creatie
Romée

Romée

Strategie, content creatie

Gogetsoci al Reviews

Logo BMX

“Lorem Ipsum is simply dummy text of the print ing and typese tting us orem Ipsum has been lorem beenthe standar ddummy. lorem beenthe standar ddummy.”

Logo BMX

“ Etiam leo metus, accumsan vitae consectetur non, tristique sit amet odio. Mauris sollicitudin fermentum sollicitudin. Nunc in sapien eget nisi tempor vulputate. ”

Logo BMX

“ Praesent ac ex justo. Nunc at sem urna. Aenean dapibus lectus nec est condimentum, id posuere elit dignissim. In hac habitasse platea dictumst. ”